• Terrängryttare och husarer bjuds in till långritt
  till härliga Västersjön den 14/10.

  Lördagen den 14 oktober rider husarer, terrängryttare och andra hästintresserade med riktning norrut mot Västersjön. Med start från Gånarp häst ridanläggning klockan 10.00. Hästpaus och lunch vid Västersjöns strand klockan 12.30 för att återkomma till Gånarp senast klockan 16.00.

  Missa inte detta tillfälle för både häst och ryttare att få sträcka ut på ridvägarna med trevligt sällskap.

  Av förklarliga skäl kommer vi rida mest utanför de mjuka regnvåta stigarna och hålla oss på stabila vägar. I skritt, trav och galopp under säkra ordnade former.

  Följebil kommer att finnas med plats för era lunchpaket och för er säkerhet medföljer även en hästtransport. Medtag grimma och grimskaft, dryck och er lunch. Ingen föranmälan behövs.

 • Alla medlemmar kan hämta sin reflexväst på Gånarps Häst på kontorstid
 • Drevjakten startar den 1/10 och älgjakten 25 oktober.
 • Just nu är det väldigt blött på ridvägarna och vi uppmanar till att försöka undvika att rida på de blöta partierna så att vi även till vintern kan njuta av ridvägarna
 • Två aktivietsdagar kommer att planeras in för att förbättra det blötaste partierna
 • Meddela på mail: nilam@ektv.nu vilken eller vilka av dagar ni kommer, så underlättar det i planering och möjlighet att ha lämpliga arbetsuppgifter åt alla.

Ta gärna med skyffel, kratta, grensax, skruvdragare, spett och hammare, allt efter tillgång och vilket arbete ni vill utföra. Sist men inte minst FIKA, behövs för att hålla blodsockerskulden i schack.

Hjärtligt Välkomna

Styrelsen